Bildkälla ur boken: The new green protein
(Bonnier fakta). "Foto: Fanny Hansson"

"Kursinnehållet var övergripande och välplanerat och täckte in flera olika områden på ett bra sätt."

Jag har läst Kostrådgivareutbildningen på distans och den motsvarade absolut de förväntningar jag hade på utbildningen. Kursinnehållet var övergripande och välplanerat och täckte in flera olika områden på ett bra sätt vilket gav mig de grunder jag var ute efter.  Dessutom en bra bas med de artiklar/dokument som var tillgängliga under kursen, utöver huvudlitteraturen som jag tycker är en superbra handbok både under studierna och framöver. Supporten från läraren var också bra med feedbacken jag fick på de inlämningar jag gjort.


Jag valde att läsa utbildning inför skrivandet av min andra kokbok “The new green protein” då jag ville bredda min kunskap och känna att jag hade en trygg grund i ämnet. Jag kommer att fortsätta fördjupa mig i mat och näring på olika sätt genom de böcker, artiklar och blogginlägg jag skriver. www.plantbasedbythess.com (webbsida). Men även under mina föreläsningar, workshops och andra projekt där näringsrik mat är en viktig del! @plantbasedbythess (Instagram).


Jag kan absolut tänka mig att rekommendera den här utbildningen vidare! Tycker att upplägget passade mig, eftersom jag har flera parallella projekt och behöver vara flexibel i mitt studerande, och då funkar den här typen av utbildningar allra bäst!

Bildkälla: Dreamstime

"Jag läste till Livsstilsrådgivare hos Bergklint education vilket jag inte har ångrat en sekund!"

Jag tycker att det är fantastiskt hur kroppen fungerar och hur vi kan, på så många olika sätt påverka den, genom livsstilen vi lever, vad vi äter och hur vi rör oss. Efter att ha haft många väldigt bra år i restaurang- och underhållningsbranschen där jag tagit med mig ovärderlig erfarenhet så var det dags för mig att i höstas ta nästa kliv. Att följa min passion för hälsa. Att utvecklas både som människa men också i min yrkesroll. Jag ville fortsätta hjälpa människor, leverera högklassig service men också göra skillnad på riktigt i människors liv. Jag valde därför att läsa till livsstils-, kost- och hälsorådgivare på Bergklint education. Ett val jag inte ångrat en sekund!
@emelieempann (Instagram).

”Tack så hemskt mycket Bergklint education för en fantastiskt givande och lärorik utbildning!”

Är så himla glad!!! Yees!! Jag har nu tagit hem Diplom/Licens för Kostrådgivare/Livsstilscoach/ Livsstilsrådgivare!


Tack så hemskt mycket Bergklint education för en fantastiskt givande och lärorik utbildning samt för allt stöd, feedback och alla fina ord jag fått från er under utbildningens gång.

 

Efter utbildningen har jag startat eget företag. Jag arbetar även som projektledare, personlig tränare samt som hälsocoach på ett onlineföretag. @gullberg_sebbe (Instagram).

 

Jag kan varmt rekommendera er alla där ute, och som går i tankarna att utbilda sig inom hälsa, livsstil och kost, att söka er till utbildningar av Bergklint education!

"Tack för en grym utbildning!"

Wow så glad jag är! Tack för en grym utbildning Bergklint education! Kommer absolut att fortsätta att fortbilda mig hos er.


Att på riktigt kunna titulera sig Livsstilsrådgivare, Kostrådgivare och Hälsoinspiratör känns så wow, wow.

Att samtidigt bli kvalitetssäkrad känns bara så stort, vilket jag kommer få användning för i mitt företag OptiWellness. @optiwellness (Instagram), https://optiwellness.se (webbsida).


Jag kan verkligen rekommendera Bergklint education för de som vill utbilda sig inom området då jag är mycket nöjd med min utbildning!

"Utbildningen var långt över mina förväntningar. Jag lärde mig mycket mer än jag hade hoppats på!"

Jag tyckte att utbildningen var väldigt grundläggande och gav en otroligt bra grund att stå på kunskapsmässigt. Man fick lärt sig mycket fakta som baserades på vetenskaplig forskning. Med hjälp av dessa verktyg kan man sedan bygga vidare på sin egen inriktning och upplägg. Det var verkligen fantastiskt vilket gensvar man fick av den läraren jag hade. Hon gav också väldigt mycket konstruktiv kritik som jag fått stor nytta av.


Jag är mycket nöjd med utbildningen och skulle definitivt rekommendera den, och det har jag redan gjort!


I mitt företag har jag träning som min stora del, framförallt utomhusträning med grupp och PT. Jag vill därför fokusera mer på kosten och kunna erbjuda det som en produkt ur min meny i företaget www.levlive.se


Jag har även funderat på att läsa utbildningen till Kostombud – kost för äldre, för det finns så stora brister inom äldrevården när det gäller kosten.

Jag läste till Livsstilsrådgivare på distans och är väldigt nöjd med utbildningen, som höll den höga nivån som jag förväntade mig, både gällande innehåll och upplägg. Upplägget att studera i min egen takt på distans passade mig väldigt bra då jag gjorde det vid sidan om mitt dåvarande heltidsjobb.
Kursinnehållet var bra, intressant och varierat. Allt kändes relevant i sammanhanget och jag lärde mig mycket mer än jag hade trott från början.


Jag uppskattade särskilt att jag alltid fick svar snabbt från min lärare som kändes engagerad och
uppmuntrande. Jag upplevde att vi fick väldigt bra kontakt trots att vi aldrig träffats.


Mitt mål var att fördjupa mig mer inom kost, livsstil och hälsa för att kunna utveckla mitt jobb som hälsoskribent med en bredare kunskap. Utbildningen gav mig mycket personligen och jag visste att jag skulle få användning av det oavsett hur jag kommer jobba i framtiden. Nu kan jag använda mig av mina kunskaper som egenföretagare och hälsobloggare

anja.elle.se


När jag fick bokkontrakt på min första kokbok "En god morgon - härliga frukostar för en bra start" kändes det tryggt att ha utbildningen och den kunskapen med mig.


Jag har läst till Kostrådgivare på distans och tycker att utbildningen motsvarade och överträffade mina förväntningar. Jag satt och kollade igenom många olika utbildningar innan jag landade på Bergklint education. Anledningen till att jag valde er utbildning är för att den kändes mest seriös med vetenskaplig förankring och inte en massa kraschdieter som förespråkas. Man hade alltid hjälp när man behövde den och det är otroligt positivt att man kan avsluta i sin egen takt. Detta gjorde att jag kunde bolla med mitt heltidsjobb samtidigt.

 

Kursinnehållet var berikande, och jag som jobbat med kost på flera olika sätt tidigare lärde mig mycket nytt och att allt är vetenskapligt gör det otroligt seriöst. Man fick även snabbt svar på sina frågor och man kunde väldigt enkelt hålla kontakten med sin kursledare. Att ha support och stöd från läraren var otroligt viktigt för mig, eftersom man läser på distans. Detta då jag jobbade 100 % samtidigt.

 

Mitt mål med utbildningen var att kunna ta min licens och sedan börja i liten skala, vid sidan av mitt jobb och bygga en stor kundbas med tiden. Idag har jag startat ett Instagram-konto, Kristian online coach som kommer vara min huvudplattform för att få in klienter.


Jag skulle absolut kunna tänka mig att läsa fler utbildningar hos Bergklint education och min vision är att läsa fler kurser inom de närmsta kommande åren. Jag skulle definitivt rekommendera utbildningen vidare då jag är mer än nöjd! Ni gör ett otroligt bra jobb, och stöttningen jag har fått har varit magisk. TACK!


Jag har läst ett flertal utbildningar hos er, både till Kostrådgivare på distans samt Fördjupningskurs för Kost-rådgivare (Idrottsnutrition samt Sockerberoende).


Den största fördelen med utbildningarna var den snabba återkopplingen från läraren. Jag fick jättebra support ifrån min lärare. Hon var alltid snabb att besvara mina frågor och gav mig stöttning när jag behövde det.


Tycker också att det var bra att utbildningarna sträcker sig under så lång tid så kan man ta det i den takten man kan/vill.


Jag tycker kursinnehållet på alla tre utbildningarna varit superbra, spännande och jätteintressant att sätta sig in i! Kurserna har varit väldigt informativa och jag är glad att jag läst dessa utbildningar hos er. Jag har fått en djupare förståelse för ämnet och fått en mycket större insikt som jag kommer att ha med mig i min yrkesroll i mitt företag.


Målet med utbildningarna är att jag ska förkovra och bredda mig för att kunna arbeta inom området. Även för att ha en riktig utbildning som jag får användning för när jag skriver mina böcker.


Absolut nöjd med utbildningen och är jättenöjd med att läsa hos er!


Mekto är även författare till böckernaJag har läst till Kostrådgivare på distans. Jag tycker det har varit väldigt roligt att läsa er utbildning eftersom jag inte suttit i skolbänken på flera år. Tyckte det var många spännande uppgifter och även att få komma ut och arbeta på nätet.


Väldigt relevant och bra kursinnehåll. Jag har lärt mig många nya verktyg. Jag har alltid fått tillbaka genomtänkta svar och kommentarer från läraren.


Målet för mig är huvudsakligen att få ett verktyg för att kunna hålla på med kostrådgivning till föräldrar och pedagoger. Jag kommer nu också att kunna näringsberäkna recept via kostprogrammet som vi använt oss av.


Jag tycker det var jätteskönt att vi hade så lång tid på oss att genomföra utbildningen


Jag har redan bestämt mig för att läsa Allergikost och Sockerberoende hos er. Jag vill fördjupa mig ytterligare inom området nu när jag startat upp ett eget företag.


Jag har läst till Kostrådgivare på distans och blev positivt överraskad och tyckte att utbildningen kändes väldigt gedigen och genomtänkt.


Det var ett väldigt relevant kursinnehåll! Det gav en väldigt bra grund och förståelse, i det stora hela, gällande näringslära och hälsa. Jag fick snabb feedback från läraren när jag har behövt det.


Jag har ju arbetat med kost och hälsa sedan tidigare och jag kände att jag ville ta detta till en högre nivå. Nu har jag fått en fördjupad kunskap som gör att jag kan jobba vidare inom området på en djupare nivå både ut mot privatpersoner och företag. Jag kommer att erbjuda mina tjänster genom mitt företag
www.ulrikagabriel.com/goda-matvanor/


Jag kan absolut rekommendera denna utbildning! Jag har även tankar på att läsa Sockerberoendeutbildningen då jag känner att det är många som har problem med detta beroende.


På kursen till Livsstilsrådgivare på distans lärde jag mig mycket mer än jag hade förväntat mig och framförallt om jag jämför med andra utbildningar jag har läst.  Jag har fått många nya kunskaper under kursens gång. Utbildningen var väldigt bred och jag kommer att få stor nytta av de olika delarna, som ingick i kursen, i min nuvarande verksamhet. Jag tänker bl.a. erbjuda kostrådgivning i grupper där jag väver in flera av de moment jag har lärt mig på utbildningen. För övrigt arbetar jag även som undersköterska, massör, berörings-pedagog och TG-terapeut och som jag kommer att kombinera med denna utbildning.


Jag tycker det var ett väldigt brett och innehållsrikt kursinnehåll. Alla delarna som ingick i kursen har gett mig en mycket bredare kompetens, och stärkt mig i min roll,  för att verka inom området. Kontakten med läraren fungerade jättebra!


Jag är jättenöjd med utbildningen och kan verkligen rekommendera den. Jag tycker även att ni har många andra intressanta utbildningar!


Jag tycker att utbildningen till Kostrådgivare på distans var bra. Även innehållet i kursmaterialet och val av litteratur tycker jag har varit bra. Väldigt bra support! Jag fick svar med en gång när jag ställt frågor.


Jag vill utveckla mig för att få mer kunskap vilket jag har nytta av både arbetsmässigt och privat. Kommer eventuellt att starta eget.


Jag är nöjd med utbildningen och skulle rekommendera den till de som vill läsa till Kostrådgivare. Jag kan även tänka mig att läsa fler inriktningar där jag kan bredda mina kunskaper ytterligare.


Jag har läst till Kostrådgivare på distans och allt har fungerat väldigt smidigt. Utbildningen är väldigt övergripande. Den ger också en mycket bra grund för att läsa vidareutbildningar inom området. Mycket bra lärare och jag fick alltid snabba svar. Har fungerat bra trots att det bara är via mail.


Mitt mål var att få diplom som kostrådgivare för att starta eget någonstans runt om i världen.


Jag faktiskt redan kollat upp era andra utbildningar och kommer snart att anmäla mig till fler. Är väldigt nöjd med att allt har fungerat så bra hos er.


Jag har läst till Kostrådgivare på distans.

Jag tycker utbildningen var toppen! Framförallt upplägget med arbeten som skulle skickas in. Det var jättebra support från läraren tycker jag.


Målet är att kunna jobba som Kostrådgivare. Jag är väldigt engagerad i idrottsfrågor så därför tycker jag att utbildningen passar bra för mig. Jag tycker att idrottsnutritionsdelen var väldigt intressant. Jag har stor nytta av detta då jag är handbollstränare och tränaransvarig i en klubb.


Jag har även funderat på att läsa er idrottsnutritionsutbildning som jag kommer att få stor nytta av i mitt företag http://annapannaab.wix.com/kostiq


Jag är jättenöjd med utbildningen till Kostrådgivare på distans! Kursinnehållet var mycket bra och lärorikt. Man fick många nya insikter som man inte visste något om innan. Det var väldigt spännande tycker jag. Jag tyckte läraren var jättebra och jag är jättenöjd med henne. Hon får högsta betyg av mig.


Jag är undersköterska men jag skulle även vilja bli egenföretagare och arbeta med kost och hälsa framförallt på webben.


Jag är nöjd med hela konceptet. Lärorikt och spännande och som helhet är jag jättenöjd! Det finns absolut inget att klaga på.


Jag har redan sett ut några nya kurser som jag kommer läsa under våren/ hösten.


Utbildningen till Hälsoinspiratör har en väldig bredd och jag har fått många aha-upplevelser.
Kursen är väldigt utvecklande och gör så att man växer som människa.


Kursinnehållet är jättebra! Det är ett brett innehåll med många bra tips och idéer som man kan jobba vidare med i sitt arbete. Det är jättekul med den responsen jag fått av läraren när jag behövt det. Responsen har varit både saklig och utvecklande för mig.


Mitt mål är att få till en bättre, gladare och piggare arbetsplats och att göra så alla ska känna gemenskap. Jag är jättenöjd och kommer ha stor nytta av mina nya kunskaper. Jag kan absolut rekommendera den här utbildningen.


Jag läste Kostrådgivare på distans. Mycket bra teori och praktiska moment som jag fått bra användning för i min yrkesroll. Är det något som varit svårt har jag fått hjälp med en gång! Supporten från läraren var jättebra. Hon förklarade på ett sådant sätt så att jag förstod.


Jag har startat upp ett företag och ska jobba som Kostrådgivare vid sidan av mitt ordinarie arbete för att hjälpa andra människor. Mitt mål är att få uppdrag även inom kommunen och andra förvaltningar. Jag är jättenöjd!


Kommunikationen med läraren har funkat perfekt. Har redan kollat upp vad jag skulle vilja läsa mer hos er! Sockerberoende skulle vara kul att läsa härefter så jag kan få ännu mer kunskaper i mitt nystartade företag Matprataren.


Utbildningen till Kostrådgivare var mycket bredare än vad jag hade trott. Utbildningen har varit långt över mina förväntningar Jag tyckte den täckte upp allt man behöver kunna som Kostrådgivare och alla praktiska övningar gjorde mig väldigt väl förberedd. Mycket bra och varierande uppgifter. Tycker även det var bra att en hel del om idrottsnutrition togs upp på utbildningen. Det kommer jag få stor nytta av.


Läraren var jättebra och får högsta betyg ifrån mig. Fick jättesnabba svar direkt när jag ställde frågor. Vi hade väldigt lätt att kommunicera med varandra.


Jag ska starta eget som Hälsokonsult i och med mina övriga utbildningar. Jag är även utbildad Massage-terapeut och Folkhälsovetare.


Jag har lärt mig allt jag behöver kunna för mitt yrke som Kostrådgivare. Utbildningen innehöll allt från A-Ö som man behöver veta om kost. Jag har redan rekommenderat utbildningen till så många som möjligt, då jag är jättenöjd med utbildningen!


Det är flera utbildningar hos er som jag skulle vilja läsa, bl. a Hälsoinformatör med inriktning mot barn och ungdomar, då det också är ett område jag skulle vilja arbeta inom. Även utbildningen inom Allergikost är intressant då jag själv är allergisk och vet att kunskapen behövs där ute.


Jag har förutom Sockerberoende-utbildningen även läst min Kostrådgivarutbildning på distans hos er. Jag är väldigt nöjd.


Jag tycker att kursinnehållet har varit väldigt bra. Uppgifterna som ingick var väldigt givande och gav väldigt mycket. Det gällde genomgående för bägge utbildningarna. Bra och relevant litteratur. Jag tycker även att det var givande och intressant, att vi på utbildningen, fick ta del av den senaste forskningen inom området.


Det var väldigt bra support. Läraren var alltid snabb, både på att svara på frågor, och när det gällde att skicka tillbaka mina rättade delkurser.


Mina framtidsplaner är att arbeta som Kostrådgivare med kunder som är sockerberoende. Jag håller precis på och startar upp en egen verksamhet inom området.


Jag tycker att båda utbildningarna har varit väldigt bra. Att utbildningarna går på distans är en stor fördel för mig som småbarnsförälder. Jag har kunnat sitta och jobba precis när jag har velat.


Funderar på att läsa Hälsoinformatör med inriktning mot barn och ungdomar. Då jag är förskollärare i botten tycker jag att det skulle vara intressant att läsa mer inom det området.


Kursen till Hälsoinformatör med inriktning barn och ungdomar innehöll ett mycket varierat och intressant kursmaterial som bygger på många intressanta områden. Jag fick alltid snabba svar direkt när jag behövde hjälp. Det känns också skönt, att man aldrig behövt känna sig dum eller besvärlig, när man ställt någon fråga då det är något man inte förstår riktigt. Jag har tidigare även läst er utbildning till Kostrådgivare.


Målet med utbildningen är att jag ska hålla föredrag för idrottande ungdomar. Mina framtidsplaner är också att jag ska gå ut till förskolor, skolor och idrottsföreningar och prata om hälsa i stort. Efter jag läst klart utbildningen till Diplomerad Kostrådgivare startade jag även eget företag vid sidan av min anställning.


Det är min andra utbildning jag läser hos er nu och kan tänka mig att läsa ytterligare utbildningar hos er. Efter jag läste till Diplomerad Kostrådgivare hos er har jag fått ännu större intresse av att läsa vidare inom hälsoområdet. Det var därför jag bestämde mig för att även läsa utbildningen till Hälsoinformatör–
med inriktning mot barn och ungdomar.


Jag tycker det är perfekt att läsa era utbildningar på distans. Jag slipper åka hemifrån och det är väldigt enkelt och smidigt att kunna kommunicera med läraren om jag fastnar på någon fråga.


Jag har läst Kostrådgivare på distans och tyckte att er utbildning var seriös och innehöll många bra och utmanande uppgifter.

Kursinnehållet på utbildningen täckte stora områden och hade ett väldigt brett spektra, och som innehöll praktiska uppgifter som var varierande och givande.


Jag jobbar idag som platschef på ett gym och som personlig tränare. Eftersom jag nu har diplom som Kostrådgivare kommer jag att satsa mer på det och sälja in Kostrådgivning mer enskilt förutom PT-uppdragen.


Jag tycker utbildningen passar utmärkt att läsa eftersom den går på distans och inte är ortberoende. Det gör att det blir lite mer flexibelt. Det är också bra att man har så lång tid på sig eftersom jag jobbat vid sidan av mina studier. Jag är mycket nöjd med utbildningen!


Jag tycker kursen till Allergi- informatör- födoämnesallergier och kostbehandling, var jättebra och jag fick lära mig mycket mer än jag trodde jag skulle göra. Jag tycker att det var jättebra att det även ingick praktiska övningar och att det inte bara var att läsa böcker. Litteraturen och de olika länkarna som ingick att vi skulle läsa gav väldigt mycket. Även MI-motiverande samtal var jättebra att få insikt i. Det var även roligt med de praktiska övningarna där man fick gå ut i butik och leta reda på olika saker. Det är alltid roligt med sådana uppgifter, inte bara läsa i böcker och svara på frågor. Jag tyckte supporten var bra och jag fick bra kommentarer som jag hade lätt att förstå.


Mitt mål med utbildningen var att höja min kompetens som kokerska, vilket jag nu har gjort. Mina framtidsplaner är att fortsätta kompetensutveckla mig inom området.


Utbildningen till Kostrådgivare på distans var väldigt proffsigt upplagd. Den låg också på en så pass hög nivå vilket jag har fått väldigt stor nytta av.
Kursinnehållet var bra och innehöll allt som behövdes! Jag tyckte inte att något saknades. Även MI-Motiverande samtal var bra för det får man stor nytta av som Kostrådgivare. Jag hade även en väldigt sympatisk lärare som gav snabba svar och konkreta kommentarer.


Målet är att utbildningen ska vara ett komplement till min nuvarande utbildning. Att jag ska kunna erbjuda något nytt till de anställda där jag arbetar i Gnosjö kommun.


Allt kändes jättebra och jag kommer få stor nytta av mina nya kunskaper och har redan rekommenderat utbildningen vidare till andra. Eftersom det var så hög kvalité på denna utbildning så kan jag mycket väl tänka mig att läsa fler utbildningar här.


Upplägget på utbildningen till Kostombud- kost för äldre var lätt att förstå och det var klart och tydligt att förstå målet i kursen. Innehållet var väldigt intressant och det var lätt att förstå vad/hur man skulle läsa/studera. Tydliga och snabba svar ifrån läraren fick mig att fortsätta med läsandet, när jag hade fastnat på någon uppgift.


Jag fastnade verkligen för detta med den orala hälsan (tandvård.m.m.) i denna kurs. Har haft ett samtal med en tandhygienist och vi har börjat planera hur vi ska lägga upp ett informationstillfälle för personalen till att börja med. Sedan ska vi arbeta vidare med det med små steg i taget.


Känner mig väldigt stolt att ha genomfört denna kurs hos er, med tanke på att jag inte har studerat på distans innan.


Jag tycker utbildningen var värd vartenda öre. Jag har fått mer kunskap i mångt och mycket som jag inte läste på gymnasiet (3-årigt omvårdnadsprogram) samt
repetition i vissa saker som har hamnat i ”glömska”.


Min enhetschef är imponerad av att jag har läst detta ämne på min privata tid och hon har lite funderingar på hur vi kan förbättra matsituationen hos oss på boendet.


Jag kommer att söka en ny kurs hos er under hösten.


Jag tycker att utbildningen till Livsstilsrådgivare har överträffat mina förväntningar och den har gett mig en bred kunskapsbas inom kost och hälsa, både med en gedigen teoretisk del där man fördjupar sig inom vissa områden, men även en praktisk del med övningar, verktyg och processer som gjort mig väl förberedd för att nyttja mina kunskaper i yrkeslivet.


Supporten från läraren fungerade mycket bra. Jag fick snabba svar på frågor och bra kommentarer på inlämningsuppgifterna.


Mitt mål är nu att använda kunskaperna i utbildningen som egenföretagare i mitt nystartade företag Roxner Health

www.roxnerhealth.se


Jag vill inspirera både privatpersoner och företag till ett friskare liv. Jag vill bidra till att företag och organisationer får en friskare gladare personal med högre produktivitet och lägre sjuktal genom att jobba med långsiktiga, målstyrda hälsoprojekt. Jag kommer även att hålla separata föreläsningar inom kost, träning och hälsa.


Jag kan med nöje rekommendera denna utbildning till de personer som vill läsa inom området! Själv vill jag fördjupa mig mer inom idrottsnutrition som ni erbjuder hos er.


Jag har läst till Kostombud- kost för äldre. Jag är väldigt nöjd och tycker utbildningen var väldigt bra då jag har fått många nya kunskaper inom området. Tycker att det är en bra utbildning för att vidareutveckla sig. Jag tycker det var ett bra och varierande kursinnehåll. Jag tycker också att det är viktigt att satsa på specialinriktningar. Jag fick snabba svar och bra feedback vid kontakt med läraren.


Mina framtidsplaner är att arbeta inom kök för att jag ska kunna göra bra kostsammansättningar för hela dygnet. Även för helheten för de olika kosterna inom respektive område.


Eftersom detta är ett så pass viktigt område, rekommenderar jag så många som möjligt som arbetar inom äldreomsorgen, att läsa en sådan här kurs. Utbildningen leder till, en bredare kompetens och förståelse, inom området som är så viktigt i arbetet med de äldre.


Jag har redan anmält mig till er Allergi informatörutbildning. Det har jag gjort för att jag var så nöjd med Kostombudsutbildningen samt att jag vill förkovra ytterligare för att kunna arbeta även ut mot skolkök. Många skolkök har som krav att man ska ha läst en utbildning inom Allergikost för att få arbeta för dem.


Jag trodde att utbildningen till Kostrådgivare på distans skulle ta mer tid än vad den har gjort! Jag tycker det är jättebra att ha gått denna utbildning och få mina kunskaper på pränt. Jag trodde att utbildningen skulle vara svårare än vad den var men det berodde nog på att jag hade en del förkunskaper sedan tidigare.


Jag fick alltid fått snabba svar från läraren och feedback på det jag hade gjort.


Jag har tänkt läsa vidare till Naprapat och tycker Kostrådgivarutbildningen är ett bra komplement till den utbildningen. Att jag har läst till Kostrådgivare, som gett mig nya kunskaper inom hälsoområdet,  kommer vara en stor fördel för mig när jag ska söka in på Naprapatutbildningen eftersom det är så svårt att komma in på den utbildningen.


Jag har fått grunden genom den här utbildningen vilket har väckt mitt intresse för att förkovra mig ytterligare inom området.


Utbildningen till Kostrådgivare var mycket bättre än förväntat. Jag har lärt mig mycket mer än vad jag trodde jag skulle göra. Det var mycket bra och ingående kursinnehåll med en väldigt stor bredd. Jag har även läst  Fördjupningskursen för
Kostrådgivare,  (sockerberoende och idrottsnutrition) hos er. Det är bra att utbildningarna går in på så många olika områden och ger fördjupade kunskaper.

Fick även snabb respons på de frågorna jag skickat till läraren.


Jag ville läsa utbildningarna både för min egen del för att leva som jag lär. Jag ville även dra nytta av utbildningarna i mitt arbete som undersköterska på vårdcentralen där jag arbetar samt i mitt yrke som instruktör på gymmet.


Jag har startat eget företag, efter att jag genomfört utbildningarna hos er, och kommer att få stor nytta av mina kunskaper i mitt företag
Sundsjälsundkrop


Det var också jättebra att kunna ha lite mer tid på sig när man arbetar samtidigt.